Scroll to top
TILBAGE

LEJEBOLIGERNE
DIT NYE HJEM

Scroll

LEJEBOLIGERNE

HØJ KVALITET

Boligerne på Saltholmsgade er bygget med kvalitet som rettesnor.

 

På Saltholmsgade er et vindue ikke bare et hul i væggen, der giver udsyn til omverdenen. Vinduet er en kilde til lys og et vigtigt element i kompotionen af bygningernes facader. Det fremhæves også med udvendige sprosser i aluminium, der er med til at fuldende oplevelsen af bygningen. Indvendigt udføres vinduerne med trærammer i klar lak.

 

På samme måde som med lejeboligernes vinduer er der tænkt over de øvrige materialevalg. Det er kvalitet. Og det er kvalitet med sans for sjælen i området.

 

Læs mere om Saltholmsgades arkitektur her

LEJEBOLIGERNE

MODERNE KØKKEN

Lejelejlighederne er udstyret med køkkener fra Svane Køkkenet, som er en nyfortolkning af det grebsløse hvide køkken. Her er kælet for detaljerne i form af ekstra dybe skuffer med soft luk og fuldt udtræk, 20 mm bordplade og underlimet sort vask, der matcher det sorte armatur.

LEJEBOLIGERNE

MANGFOLDIGHED OG DIVERSITET

Saltholmsgade er lig diversitet. Med 136 nye lejelejligheder til både unge, familier og ældre bliver beboersammensætningen på gaden levende og mangfoldig.

LEJEBOLIGERNE

GRØN DETALJE

I samarbejde med Botanisk Have og Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet indarbejdes initiativet ”Vild med Vilje” på Saltholmsgade. ”Vild med Vilje” er blandt andet et opgør med den trimmede græsplæne. Her får græsset lov til at gro langt, svaje i vinden og skifte farve med årstiderne. I planlægningen af de grønne områder bliver der arbejdet med regnvandshåndtering, klimatilpasning og urban farming.

VIL DU HØRE MERE OM LEJEBOLIGERNE PÅ SALTHOLMSGADE?

Udfyld nedenstående formular

    NAVN *

    ADRESSE

    POSTNUMMER

    BY

    TELEFONNUMMER *

    EMAIL *

    Læs om vores persondatapolitik her

    LEJEBOLIGERNE

    PARKERING

    Det er muligt at leje en parkeringsplads tæt på din nye lejelejlighed. Her kan du vælge mellem en plads på gaden eller en plads i en parkeringskælder.

     

    På terræn koster en parkeringsplads 750 ,- pr. måned og i parkeringskælderen koster en parkeringsplads 1.000 ,- pr. måned.

     

    Har du el-bil kan du leje en parkeringsplads for 1.200 ,- pr. måned (vær opmærksom på, at der kun er begrænsede parkeringspladser med el-stik).